Image

Op reis met een reispad van TRAVELPATHy. 
Benieuwd naar het nieuwe reizen?

 
Image

KIES EEN REISPAD

Door middel van onze eigen reisavonturen hebben wij verschillende reispaden ontwikkeld, waarmee iedereen zelfstandig een unieke reis kan maken. 

Onze reispaden zijn geheel inclusief:

Vliegticket(s) (zowel internationaal als binnenlands!), verblijf in fijne en vaak bijzondere, kleinschalige accommodaties, eventuele autohuur, informatie hoe je van A naar B reist, (informatie over) excursies en (meerdaagse) tours, reisinformatie en onze advieskosten.

Image
Image

DOE EEN AANVRAAG

Enthousiast over een reispad?
Doe vrijblijvend een aanvraag voor jouw specifieke situatie (aantal personen en data). 

Wij gaan aan de slag met het bepalen van de beschikbaarheid en prijs. Vervolgens ontvang je van ons jouw reispad voorstel.

Ben je nog steeds enthousiast? Aan TRAVELPATHy betaal je een vast bedrag aan advieskosten. Deze advieskosten zijn inclusief, ze zijn al verwerkt in de kosten voor het gehele reispad.
Geen extra kosten dus!

Hierna ontvang je binnen 3 werkdagen het gedetailleerde en wat ons betreft mooiste reispad. 

Image
Image

BOEK JOUW REIS

Je kunt het reispad bekijken in een praktische app (ook offline) en in je browser. Vervolgens boek je heel eenvoudig en snel je eigen reis via de buttons in het reispad. Je vliegtickets en accommodaties boek je bij betrouwbare boekingssites.

Zo eenvoudig het boeken is,
zo eenvoudig is het reizen zelf ook.

Elke stap die je kunt zetten staat beschreven in het reispad. Geen zorgen over hoe je bijvoorbeeld van het vliegveld naar je accommodatie komt, het staat allemaal in je reispad. Ervaar ontspannen het echte reisgevoel!

Image
Image

HET REISPAD

"Jouw eigen reispad heb je altijd bij de hand. In een mooie app, waarbij je ook offline je reispad kan inzien.

Via de buttons (links) in het reispad kan je gemakkelijk de door ons uitgezochte vliegtickets, accommodaties en eventuele excursies boeken."

 

PRIJZEN

"Reizen naar bijzondere bestemmingen hoeft niet onbetaalbaar te zijn,
de ervaring is wel onbetaalbaar."

Onze unieke werkwijze maakt de prijzen van onze reizen zo laag.
Wij hebben ondervonden dat wanneer je je reis dichtbij de bron boekt, dit vaak veel goedkoper is. Om deze reden boek je bij TRAVELPATHy via de buttons (links) in het praktische reispad zelf gemakkelijk alle onderdelen van je reis.

Wij stellen een persoonlijk reispad op aan de hand van het reispad dat je kiest op de website. Voor dit complete reispad vragen wij advieskosten. Het fijne hieraan is dat de prijzen die zijn weergegeven bij de reispaden al inclusief deze advieskosten zijn (op basis van twee personen).

Onze prijzen zijn gemiddeld. Het reispad kan dus ook goedkoper uitvallen, afhankelijk van de vertrekdatum.

 

Bekijk hier al onze reispaden

Image

Voor meer informatie, check
de veelgestelde vragen

Image